Madeventyr i Holland

Holland, i særdeleshed hovedstaden, er madelskerens favoritdestination – med et væld af unikke og trendy restauranter i Amsterdam kan du prøve lidt af det hele, mens du nyder den smukke by. Gør dit ophold i Amsterdam uforglemmeligt med et kulinarisk eventyr! Her er nogle gode råd til, hvordan du får den bedst mulige madoplevelse i Holland.
Du kan starte med at leje en bil hos https://www.autoprio.dk/da-holland-amsterdam-schiphol-lufthavn-ams/

 

Sørg for sikker transport

Mad går ikke godt på en stresset mave, så sørg for at have transporten i orden. Hvis du ikke er bekendt med offentlig transport som busser i Amsterdam, så kan det være en god idé at leje en cykel eller en bil. Hvis du vil have den bedste pris på en lejebil i Holland, så sammenlign biludlejningsselskaber på Autoprio.dk.

 

Lej en bil fra lufthavnen eller senere i dit ophold, uanset hvad, så er din transport under dit ophold i Holland sikret. Leje af bil kan være godt, hvis du skal ud i det hollandske land – hvis du derimod fokuserer primært på Amsterdam, er cykel eller taxi nok det bedste valg.

 

Spisesteder i Amsterdam

Spisesteder i Amsterdam byder på lidt af det hele, og dét i sig selv kan være en lige så speciel hollandsk seværdighed som tulipanmarkerne eller museerne. Der kan med fordel planlægges frem, så de restauranter og caféer, du virkelig gerne vil besøge, er ruteplanlagt med dage og allerede bestilte borde. Så er du sikker på at nå alt det, du gerne vil.

 

De hippe caféer varierer meget i klientel og servering, og du kan derfor kigge på anmeldelser hjemmefra, så du er forberedt og kan finde Amsterdams små perler. Der er også masser af gode spisesteder i resten af Holland, hvis du vil på en længere tur og er villig til at tage på et madeventyr mellem marker og vindmøller!

 

Pas på dig selv, når du eksperimenterer i Amsterdam

Hvis du skal prøve kræfter med de specielle caféer i Amsterdam, der sælger mad og drikkevarer med hash, så sørg for, at du har videre transport klar – og at den ikke er afhængig af nogen, der er påvirkede. Hvis du ikke har prøvet sådanne steder før, er det vigtigt, du holder dig sikker.

 

Tag eventuelt ad sted med nogen, så den ene kan skaffe hjælp, hvis det viser sig, den anden ikke kan tåle madens indhold. Selvom noget er lovligt, betyder det ikke, det ikke er ufarligt, så lyt altid til din krop og dig selv.

Indlæg oprettet 25

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen