Prøv caviar ved en særlig lejlighed eller når du skal imponere dine venner

Mange kender til det, men langt fra alle har smagt de saltede fiskeæg, som er kendt under navnet caviar eller kaviar. Kaviar er efterhånden blevet en meget eksklusiv spise, som kun de færreste har råd til, og som man kun får mulighed for at prøve at spise få gange i sit liv. Det betyder dog ikke, at en dåse kaviar er så dyr, at den ikke er til at betale, men at det derimod betyder, at det ikke er noget, man kommer til at spise hver dag i sit liv.

I denne korte artikel vil du kunne blive lidt klogere på caviar eller kaviar, og lære mere om hvad man skal købe, og hvad man skal holde sig fra, samt priserne på området.

Forskellige typer kaviar

Caviar eller kaviar kommer i mange forskellige typer. Med det menes der, at der er forskel på de fisk, som kaviaren kommer fra, hvilket også har stor betydning for prisen og smagen på produktet. Den meget dyre spise, som folk oftest forbinder med kaviar, når man snakker om det i daglig tale, er beluga kaviar. Denne type kaviar er en af de dyreste, og koster helt op imod 800 kroner for 15 gram. Der er altså kun tale om, at man kan smage denne eksklusive spise.

Hvis man gerne vil prøve noget der minder om beluga kaviar, men som ikke er helt så dyrt, så kan man med foden prøve at kaste sig over baerii kaviar. Denne typer kaviar minder lidt og beluga, men er i en helt anden prisklasse. Faktisk koster det kun 360 kroner for 30 gram, så ikke alene får man mere, men man betaler også en brøkdel af prisen. Det er naturligvis stadig en høj pris at betale, men kaviar er også noget, man kun bør spise ved helt særlige lejligheder, så det er noget, man skal overveje, om man har lyst til at ofre for at prøve at smage denne eksklusive spise.

Bestil din kaviar online

Som det er med mange ting i dag, så behøver du ikke at gå ned i din lokale fiskehandler når du skal handle kaviar. Du kan nemt og hurtigt få et overblik over priser, forskellige typer fisk og meget andet, hvis du vælger at bestille online i stedet for. Det kan lyde mærkeligt, at man bestiller caviar eller kaviar online, eftersom det kan lyde som om, at det bliver dårligt under fragten. Heldigvis er der ingen risiko for, at kaviaren skulle gå hen og blive dårlig, eftersom det er et bud, som arbejder for forretningen, som bringer din kaviar ud til dig. På den måde sikrer du dig, at du får helt frisk kaviar til tiden.

Du kan også se de mange forskellige muligheder der er når det kommer til kaviar når du bestiller online. Du kan nemlig vælge mange andre fisk end de to fisk der blev nævnt tidligere og i mange andre størrelser til helt andre priser.

Indlæg oprettet 25

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen