Social dining fra chefmade

Tak fordi at du kiggede ind og valgte at læse med omkring hvad vi tilbyder i forhold til Social Dining hos chefmade. Social Dining er i det seneste år blevet mere og mere populært. Og det mener vi bestemt her helt på sin plads og med rette. Hos chemade er vi på ingen måde i tvivl om hvorfor denne måde at opleve en middag på sammen med sine gæster er blevet mere og mere populært, for hvert år der går. 

 

Når du vælger at afholde din middag som Social Dining vil maden typisk blive serveret på store smukke flade som kokken fra en af vores udvalgte restauranter selvfølgelig selv har medbragt. Selve servering af et meget vigtigt element i denne form for  formiddag. Når maden vælges at blive præsentere på denne måde på smukke fade af en professionel udlært kok, vil du opleve at den måde at gå til bordet og til middagen som dine gæster ved indtag af helt anderledes end ved mere traditionelle middage ved Suppe Steg og Is. De store smukke fade åbner op for dialog og samtale de omkring maden og selve oplevelsen, som er et af de aller vigtigste elementer i denne form for Dining, Social Dining. Hos chefmade er det derfor på ingen måde i tvivl om hvorfor denne Trend bare bliver stærkere og stærkere for hvert år der går. 

 

Social Dining  – klik her for se oplevelser

 

Hvis du efter at have læst dette indlæg at blive inspireret til selv at afholde de næste middag med dine yndlings gæster som social dining, vil vi opfordre dig til at følge ovenstående link. på vores Lotte hjemmeside vil have mulighed for at se hvilke af vores Partner restauranter som tilbyder denne service i netop din by og er dit område. om du ønsker at afholde dit selskab privat eller Erhverv, fx et kommende vigtigt bestyrelsesmøde eller Nå Ring Stormy kigger vi møde med dine ansatte og dejlig helt sikkert kunne bibringe til den gode stemning og ikke mindst den gode samtale omkring bordet som er så helt utroligt vigtigt.

 

Vi vores personale vores restauranter og vores professionelle kokke glæder os til at høre fra dig og ser frem til at hjælpe dig med at planlægge din næste sovesofa tegning. Ved at gå direkte ind på vores flotte hjemmeside fra www.chefmade.dk kandu kontakte os direkte, eller du kan vælge at sende os en mail, en sms eller bruge vores chat funktion: Uanset hvilken måde du vælger at kontakte os på, kan forvente at du fra os vil blive modtaget i den anden ende med blev modtaget af top professionelle mennesker og restauranter, som glæder sig til at være med til at være en del af dit næste selskab. Vi ser helt utroligt meget fra til at høre fra dig og håber at du har en helt fantastisk dag og ikke mindst at vi må få lov til at være en del af dint næste Social Dining selskab. 

Indlæg oprettet 25

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen