Coravin er fremtidens proptrækker, der holder vinen frisk

Elsker du at åbne en helt ny og lækker flaske vin, der slukker tørsten og lader den gode, runde og herlige smag af gode dråber vin flyde rundt i munden, så kender du måske dilemmaet, når der er en halv falske vin tilbage, som du ikke ved om du skal gemme, drikke eller simpelthen hælde ud.

Mange danskere ynder at nyde et enkelt glas vin, når det passer ind i hverdagen, og derfor står mange med det ovenstående dilemma, omkring, hvordan man enten opbevarer vinen bedst muligt til de kommende dage eller om man skal gå til den på dagen og tømme flasken. Hele dette dilemma har dog en ganske simpel løsning, der hedder Coravin. Med denne geniale genstand har du nu mulighed for at hælde vin op uden at fjerne korkproppen, og dermed kan du sådan set tage et enkelt glas vin uden at den resterende del af flasken bliver åbnet.

Der er ikke meget tvivl om, at Coravin er en løsning, der vil være fast inventar i mange danske køkkener i fremtiden.

Coravin er nem at bruge

Det kræver ikke særligt meget at bruge Coravin. Du kan hurtigt læse vejledningen, der følger med, når du køber en Coravin eller se en nem video på YouTube eller læse en simpel guide andre steder på internettet. Du har altså mange muligheder for at lære, hvordan du bruger en Coravin nemt og hurtigt. Når først du har brugt den en gang, så vil du opleve, at det vil være pivnemt de efterfølgende mange gange.

Det kan næsten ikke gå galt, når du bruger en Coravin, da den meget spidse nål, der borer sig nemt ned igennem proppen, går skarpt igennem og lader dig hælde vinen fra flasken og direkte op i glasset.

Sådan bruger du en Coravin

Første gang du bruger din Coravin skal du montere den neutrale Argon gas, der sørger for at forsegle den resterende del af vinen, når du har skænket dit glas. Herefter er det bare at lade den skarpe nål glide langsomt ned igennem korkproppen med et roligt pres på håndtaget.

Når din Coravin er monteret korrekt, så tilter du flasken, så flaskehalsen er i lavere højde end bunden af flasken. Med et lille tryk på åbneren, lader du nemt vinen komme ud af flasken og du bestemmer helt selv, hvornår du slipper åbneren og lukker for strømmen af vin. Du kan nu nyde dit glas vin.

 

Indlæg oprettet 25

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen